Ha minden buszsofőr ilyen dekoratív lenne, nem járnánk kocsival

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A 24 éves nő gyakran megkapja, hogy túl szép buszsofőrnek, de ő semmi pénzért nem hagyná ott a munkáját.

Hiába mondogatják neki, hogy túl szép buszsofőrnek, valójában az álommunkáját végzi egy 24 éves brit nő. Jodie Leigh Fox egészen kiskora óta arról álmodozott, hogy egyszer buszsofőr lesz, de először ápolóként helyezkedett el. Három év után azonban otthagyta a munkáját, hogy egy képzés elvégzése után buszvezető lehessen.

A London melletti Brentwoodban élő lány annyira élvezi a munkáját, hogy azt reméli, innen mehet majd nyugdíjba. Az utasok gyakran tesznek megjegyzéseket rá, de ez őt egyáltalán nem zavarja.

„Az utasok sokat bókolnak, főleg a férfiak. Ahogy felszálnak a buszra, dicsérni kezdenek, hogy milyen szép vagyok, meg hogy nem láttak még ilyen gyönyörű buszsofőrt. Olyat is mondtak már, hogy túl szép vagyok buszvezetőnek. A női utasok is meg szokták dicsérni a hajamat, a sminkemet vagy a körmömet” – mesélte a Jodie, aki egyedül azt bánja, hogy kollégáival nem találja a közös hangot, mivel nem nagyon van közöttük hasonló korú nő.

Jodie nemcsak személyesen, de közösségi oldalain is gyakran kap dicséretet megjelenésére – nem is csoda, hiszen Instagram-oldalára ilyen képeket tesz fel.