„Alexa zuhanyzás után már a szobában várt, azonnal dobtam a törölközőt”

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Nem mindennapi kalandokban volt része egy budapesti srácnak, akinek a beszámolóját most elejétől a végéig elolvashatod. Vigyázat, nagyon forró részletek is kiderülnek!

„Mióta Alexa feltűnt az oldalon a kedvenceim között pihent és vártam, hogy végre meglátogathassam. Nagy szerencsémre második nekifutásra össze is jött. Első körben VTR-en próbálkoztam de az az időpont nem felelt meg neki. Telefont rántottam hirtelen és mindent megbeszéltünk. Az idegeim kisimultak és izgatottan vártam a találkozást. Autóval mentem de baromira nehéz volt parkolni. Oké olvastam, hogy ne utcán hanem inkább garázsban parkoljunk a környéken mert sokkal egyszerűbb de én szeretem a kihívásokat. Beraktam hát a verdát egy igen szűk helyre és a jobb első ajtón szálltam ki (nem volt jobb lehetőségem). Mindent a pontos érkezés érdekében! Utálok késni!

A lakás egyszerű de rendezett és tiszta. A fürdőt külön kiemelném mert sok helyen picit elhanyagolt a tisztaság, itt perfekt 2000! 🙂 Néha hallottam mások hangját és volt egy kis közlekedési káosz távozáskor, majdnem összefutottam egy másik vendéggel de a lányok ügyesen hárították a helyzetet. A partyroom egy félhomályba burkolt helyiség nagy franciaággyal ami komolyabb tempónál viccesen recseg, ropog, nyikorog de ezek ellenére kényelmes. Jókat mosolyogtam!

Alexa élőben jobb mint a képeken. Nem viccelek és nem nagyítok. Csak akkor írom ezt ha tényleg így is gondolom. Már belépéskor az járt a fejemben, hogy anyám micsoda formás popsi és milyen gazella test. Gyönyörű hosszú lábak, karcsú derék, igényesen lebarnított szép bőr. Sorolhatnám de erre mondják, hogy látni kell.

Fürdőszobából visszasietve már Alexa a szobában várt. Az volt az érzésem, hogy picit zavarban van de én igyekeztem hamar oldani a feszültséget. Ledobtam a törölközőt és magamhoz szorítottam. Álló helyzetben kezdtük felfedezni egymást, kis csókok, nyakra pusszantások, simogatások után már röppent is le a melltartó amiben természetesen készséggel segítettem. Majd letoltam abugyit Alexáról és ismét magamhoz húztam és csókolgattam ahol értem. Feldobta a kérdést, hogy folytatjuk e az ágyon és én már huppantam is a hátamon. Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között. A misszi után váltottunk kutyusba és kanalaztunk is de én állva akartam befejezni ezért kértem, hogy álljunk fel ha nem baj. Hála a magasságosnak, hogy nem hagytam ki mert ez volt a hab a tortán. Alexa derekát nagyon jó érzés megragadni és hamarosan utól is ért a kielégülés. Kis tisztogatás után kaptam egy kellemes maszírozást, jót dumáltunk és mivel elröppent az idő én gyorsan lemostam magamról a kaland okozta izzadtságot és a masszázsolajat amit kaptam jócskán a hátamra (viszont finom illatú, jó anyag volt). Felrántottam ruháimat aztán a szobából majdnem kilépve jött az irányítás riasztása, nagy meglepődés, visszalépés, kedves hang jelezte, hogy „jöhettek” és puszi-puszi, búcsú.

A beszamolok.com további beszámolóiért kattints ide!

Teljesen átlagos nagyságrendű csokor és véleményem szerint abszolút megéri minden szál. Érkezésemkor a szobába lépve azonnal le is helyeztem a kiszsekrényre és az ott is maradt távozásomig. Alexa nagyon bájosan, kedvesen, mondhatni szerényen vagy inkább kicsit félénken (de jó értelemben) állt hozzám. Az ellenértéket szóba sem hozta, én jeleztem, hogy annak szerintem ott a helye, ez így a korrekt.

Kellemes meglepetés volt! Alexa nem az a fajta lány, akivel gyakran találkozhatunk ilyen körülmények között. Bár én annyira ezt nem használtam ki (mondjuk első alkalommal nem is lett volna annyira etikus) de szerintem nagyon jól irányítható és maximálisan szeretne megfelelni vendége igényeinek, elvárásainak. Az biztos, hogy nagy kapufát nem fog rúgni az aki Őt választja egy pásztorórára, sőt, inkább öngól, ha valaki kihagyja. Hát hajrá! :)”