Milliókat keres a tanárnő, csak most már diákok helyett férfiakat „oktat

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Eva Wild 13 évig egy amerikai általános iskolában dolgozott ahol 6 és 10 év közötti gyerekeket tanított. Mindig is élvezte a tanárságot, büszke volt a munkájára. Mégis úgy döntött, hogy kipróbál valami újat.

Miközben férje, Paul ingatlanbizniszbe fogott, Eva nővére azt javasolta: némi pluszpénzért adjon el magáról a neten fotókat.

„Először azt gondoltam, ez idegen tőlem, de minél inkább belegondoltam, úgy voltam vele, ez működhet” – mondta a volt tanárnő.

Kezdetben nem sok pénzt keresett, 2019 júliusában viszont egy promóter javasolta neki: regisztráljon az OnlyFans-re. Az első hónapban még csak 50 dollár folyt be, cserébe rengeteg tapasztalatot gyűjtött társaitól. Ekkor még tanított, ezért nem mutatta meg az arcát.

Amikor már havi 2000 dollár érkezett a számlájára, elgondolkodott a komolyabb folytatáson. A járvány kitörésekor pedig nem tudott egyszerre karrierjére és két, 11 és 13 éves gyermekére koncentrálni, ezért úgy döntött: otthagyja tanári állását és csak az OnlyFans-oldalával fog foglalkozni.

A nő nemcsak magát mutatta meg, hanem tanácsadásba fogott, hogy segítsen a kezdő modelleknek. Ez annyira sikeres lett, hogy mentorával coaching programot hoztak létre a jelentkezőknek.

„Megtanítom őket arra, hogy kerüljenek be a legprofibb 1%-ba, és hogyan dobják piacra magukat” – mesélte Eva, aki ugyan napi tíz órát dolgozik, cserébe havi 15 ezer dollárt (4,5 millió forintot) keres és 75 modellt oktat, miközben gyermekeit is támogatja.