A hajónkat a hullámok nyaldossák, Ciarat pedig mi

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

Minden férfi álma egy jó autó, de most kicsit tovább merészkednénk. Mert most az autót inkább egy motorcsónakra cserélnénk, nem is akármilyenre. Elég menő tud lenni ha az embernek saját motorcsónakja van, és most nem feltétlenül nagyapánk öreg faladikjára gondoltunk amivel kijárt pecázni. Elég menő lehet egy ilyennel csapatni, természetesen vinnénk magunkkal pár csajt, hogy még jobb buli legyen az utazás. Azonban ma nem lesz szükség potyautasokra ugyanis Ciara lesz a kapitány, akinek meglepően jól áll a tengerész ruha és sapka. Indulhatunk?