Myra meghívott minket egy sakk partira, amin mi csak nyerhetünk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

Sosem késő megtanulni sakkozni, ez a világ legnépszerűbb játéka amiben a szabályok egyszerűek. Persze a megfelelő gógyi ehhez is kell, ha valaki magas szinten akartja űzni, de ha a párotokkal unatkoztok akkor remek otthoni kikapcsolódás ígér ez a játék. Ugyanúgy mint a kártyánál ebbe is bele tudtok vinni egy kis pikantériát, és átalakíthatjátok a szabályokat a saját igényeitekre.

Myra is feldobta egy kicsit a sakkpartit és emelte a tétet ami ez esetben a ruha volt. Na igen így már mindjárt izgalmasabb sakkozni is.