Ruszlana nagy világjáró, és bárhova elutaznánk vele

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Kirándulni jó. Szeretjük a természetet főleg, ha az idő megengedi és nincs se túl meleg, se túl hideg. Talán ez az egyik legjobb kikapcsolódási forma, amikor hátrahagyva a nagyvárosok zaját, ki tudjuk kapcsolni az agyunkat és átadhatjuk magunkat az önfeledt pihenésnek.

Ruszlana Kovkova az Instagramon százezreket bűvöl el minden posztjával, de arra is ügyel, hogy életvezetési tanácsokkal lássa el a rajongóit. Az év nagy részében a világot járja és szebbnél szebb tájakon túrázik. Szerencsésnek mondhatja magát emiatt, hisz olyan helyekre juthat el, amiről egy átlag ember még csak álmodni se mer. Sokat nem kell  bíbelődnie azzal, hogy mit rakjon a bőröndbe. Ha végig nézed a képeit akkor rájössz, hogy miért írjuk ezt ugyanis útjairól a közösségi oldalán is szívesen posztol, rajongói pedig imádják nézegetni a képeit, amelyeken Ő látható a természet lágy ölén.