Caroline az egyik legfinomabb édesség, csak kár hogy egy van belőle

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Nem kell messzire utaznunk, csupán Németországba, hogy megtaláljuk a legfinomabb desszertet, de úgy gondoljuk ennyi még belefér, és szerintünk nektek is ízleni fog.

Nyugodjon meg mindenki nem egy gasztronómiai különkiadással készültünk, és cukrász blogot se indítottunk, bár úgy gondoljuk a legtöbben édesszájúak vagyunk és ezzel semmi gond nincs. Most egy olyan desszertet hoztunk el, ami még a cukorbetegek vagy a fogyókúrázók is fogyaszthatnak.

Caroline Einhoff több szempontból is szerencsésnek mondhatja magát. Egyrészt soha nem mondaná meg senki, hogy Ő már betöltötte a harmadik x-et. Még gyerekként ismerkedett meg a divatszakmával édesanyja jóvoltából aki szintén „zenész”. Gyerekkora óta sportol és odafigyel az egészséges étkezésre. Ez mondjuk vitathatatlan, talán ennek is köszönheti örök fiatalos kinézetét. Azóta már számos címlapon szerepelt, milliós követőtábora pedig garancia arra, hogy neked sem okoz majd csalódást.  Mi csak azt szeretnénk hozzáfűzni, hogy az isten tartsa meg öltözködési szokásait.