Anna már mi megint ez a hatalmas kanna?

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Szinte minden nap újabb és újabb, a szemünknek ínycsiklandozó tartalommal örvendezteti meg követőit Kelemen Anna. Ezúttal is megtornáztatta a szemünket.

Kelemen Anna újabban mindig odadob valamit magából, sokszor olyan mintha egy húsboltba tévednénk be, ahol a bőség zavarában nem is tudjuk hirtelen mit válaszunk. Megunhatatlan és mindig akad új ötlet a tarsolyában.  Nemrég is így tett, amikor sminkelés közben mutatta meg gigantikus kannáit.

Képei mellett sokszor beszél furcsa szokásairól is, legutóbb elárulta, hogy miért jár a férfi mosdóba.

„Sokáig hezitáltam, megosszam-e veletek a nyilvános mosdókhoz való viszonyomat… döntöttem! Szerintem nem én vagyok egyedüli nő, aki simán, nyilván kopogás után, de bemegy a férfi mosdóba. Praktikus, izgalmas, bevallom, meg persze most már senki sincs biztonságban…Komolyra fordítva, vajon fordítva is működhet a dolog ,vagy a pasikat ezért jobban megköveznétek?” – zárta sorait Anna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés