Glorianak ezúttal a tóparton lógattuk be a botunkat

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

Igazi nyáridéző sorozat ez a mostani, és ránk is fér de ha minden igaz akkor már csak egy kicsit kell kibírni és jön a jó idő. Hogy miért várjuk a nyarat és vele együtt a jó időt? Mert a tikkasztó forróságot sokszor csak vízpart közelében tudjuk átvészelni. Jólesik megmártózni a hideg vízben, egy jó hideg sör és egy bájos tünemény társaságában. Aztán a parton a napfürdőzés közben lekerülhet a textil és egy pokrócon egy lombos fa árnyékában hatalmasat lehet activityzni. Gloria ma megmutatja, hogy miről is beszélünk. Vele biztos önfeledt lenne a pihenés.