Ha Glórián múlik ma is forró lesz a vacsora

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

A nőknek imponál ha egy pasi tud főzni, és ez szerintünk fordítva is igaz. Valljuk be igényeljük, hogy a csajunk a rántotta mellett mást is el tudjon készíteni nekünk a konyhában.  Igényeljük az ízletes kajákat, a finom sülteket, a ínycsiklandozó desszerteket. A legjobban azt szeretjük amikor egy falatnyi textilben sürögnek forognak előttünk a konyhában, vagy egy aprócska kötényben amiből szinte kint van mindenük. Segítség képen nálunk mindig van egy rúd kolbász és két tojás ha kiváló minőségű alapanyagra vágynak. Ma este azonban semmi dolgunk nem lesz, ugyanis hazaérve már az asztalon tálalják nekünk az esti menüt.