Lija spárgáját egyhamar nem felejtjük el

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk, esténként mindig igyekszünk feldobni a napotokat, tudjuk jól, hogy az egész napi hajtás után nem vágytok semmi másra csak egy kis lazításra, ehhez pedig mi szolgáltatjuk a felhozatalt kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk ma mit tartogatunk nektek.

A  legendásan karcsú és könnyed balett-táncosok világa sokakat lenyűgöz. Nem mondhatnánk azt, hogy ez a világ közel áll hozzánk. Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy egész nap el tudnánk nézni ahogy le fel pörögnek ugrálnak a táncosok egy-egy darabban. Mindenesetre a balett ruha és a csajok rugalmassága alaposan meg tudja mozgatni a fantáziánkat. Lija gyerekkora óta klasszikus balettot tanult. Az évek teltek, és ha már versenyszerűen nem is űzi ezt a táncot, legalább a ruháját megtartotta. Ebben a formában máris izgalmasabb a dolog. Legszívesebben leheverednénk egy fotelben egy hideg sörrel és csak néznénk ahogy a nappaliban megmutatja mit tud. Aztán mi jövünk.