Megyeri Csilla kezelésen járt, és a nadrág ezúttal a gardróbban maradt

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Megyeri Csillát hatalmas megtiszteltetés ért: meghívták a Debreceni Egyetem szakhetére, ahol egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt más médiaszereplőkkel együtt. A beszélgetés során szóba került a webshopok, kereskedelmi tévézés, médiaszereplés, a személyes márkaépítés témája is, de saját tapasztalataikat is megosztották az ott jelenlévőkkel.

Csilla egy rendkívül színes személyiség, aki nagyon ügyesen építette fel a karrierjét.  Elmondása szerint szerencsésnek érzi magát, hogy a karrierjében ott tarthat ahol, ezt pedig mind a tévézésnek köszönheti. Több lábon áll és igyekszik nem csak a médiaszereplésre támaszkodni, vállalkozásait is napról napra építi.

Nem telnek unalmasan a napjai az egyszer biztos. Ebben a nagy hajtásban azonban van ideje egy kicsit magával is foglalkozni, és az edzések mellett különböző  kezeléseket is kipróbál, hogy nyárra igazi top formában legyen. Legutóbb a Monacói világkiállítás I.helyezett orvostechnikai gépét a DEKA ONDA CoolWaves-t próbálta ki. Nekünk esett jól, és a képeket nézve tökéletesen felfrissültünk.