A cirkuszt az OnlyFansre cserélte és ez jó döntésnek bizonyult

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Felhagyott a cikruszi fellépésekkel a szuperhajlékony nő, helyette az OnlyFansen keresi a kenyerét.

Rengeteg pénzt keres havonta Luna Kennedy a szuperhajlékony testével, de nem volt ez mindig így. 19 évesen kezdett el egy cirkuszban dolgozni, ami habár nagy álma volt, anyagilag nem volt kifizetődő. Fizetéskiegészítésként előbb vetkőzni kezdett, majd úgy döntött, regisztrál az OnlyFansre. Ezzel pedig egyik pillanatról a másikra hihetetlen mértékben megnövekedett a bevétele.

„Általában egy-két napot szánok hetente az OnlyFans számára készült tartalmak forgatására, és annyit edzek, amennyit a testem enged” – árulta el Luna, aki már sem a cirkusszal, sem a vetkőzéssel nem foglalkozik, csakis erre a platformra gyárt tartalmakat. „Nagyon élvezem, hogy kifejezhetem a szexualitásomat, és élvezem, hogy az emberek figyelnek” – mondta a guminő, aki a párjával együtt készíti a videóit. A tartalmakkal havonta 35 ezer dollárt, vagyis átszámítva körülbelül 11 millió forintot keres.