Lil G nem viccel, alaposan kigyúrta magát

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Lil G nem viccel, nagy erővel halad előre, és láthatóan sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, remek formának örvend.

Mindenki igyekszik formába lendülni, még a nyár ideje alatt is, bár az elmúlt napok, nemigazán hasonlítottak a nyárra. Sajnos egy ideje rossz idő van, sokat esik az eső, és a hőmérséklet is jelentős mértékben lehűlt. Ez amiatt is aggasztó, mert máris az utolsó nyári hónapban vagyunk, lassan ott tartunk, hogy a 2024-es szezonra készülhetünk. Lil G már hosszú hónapokkal korábban elkezdett komolyan edzeni, és tudatosan táplálkozni, aminek meg is lett az eredménye.

A fiatal rapperlány nagyon nagy formában van, sok dicséretet kap, de a bántások sem kerülik el. Ugyanakkor ehhez már hozzászokhatott az évek alatt, mindig vannak, akik valamivel megpróbálják kritizálni. Ő azonban nem igazán foglalkozik ezzel, helyette inkább jól érzi magát, és szinte napi rendszerességgel eljár az edzőterembe. Valóban látványos átalakuláson ment keresztül.