Egy rajongó saját felvételeket akart Kerolay-ról, ezért drónt küldött a házához

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A 22 éves Kerolay Chavest 1,3 millió követik az Instagram oldalán. Nem véletlen, a fiatal lány elképesztően izgalmas tartalmakat oszt meg.

Most azonban nem ezzel döbbentette meg a rajongóit. A felvételen az látható, ahogy a zuhany alól kiszállva, törölközőbe burkolózva beszél a kamerába. Közben átkapcsol a telefonja hátsó kamerájára, és a fürdőszobán kívüli környezetet mutatja. Hirtelen az látható, amint egy drón repül ki egy fa mögül, és az égen lebegve egyenesen Kerolay brazíliai otthonát pásztázza. Majd másodpercekkel később ismét eltűnik a fa mögött.

Kerolay a videóhoz azt írta, hogy amikor először látta a drónt, azt hitte, hogy csak képzelődik, de mivel már többször is feltűnt, rájött, hogy ez a jelenség nem a fantáziájának a szüleménye. „Úgy tűnt, mintha a drón engem filmezett volna, ez őrület. Már nem érzem magam biztonságban a saját otthonomban. Ez a magánéletem megsértése. Nagyon félek” – tette hozzá a modell.