Adományokból élt, ma már milliókat keres Laurna

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Egy szőke bombázó szinte egész gyerekorrában szegénységben élt. Emiatt élelmiszer-adományokból tartotta fent magát. Azonban néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy változtatni akar az anyagi helyzetén és egy másik karrierbe kezdett, amivel ma már milliókat keres.

A 27 éves Laurna Sanders éveken keresztül óriási szegénységben élt. A nő egy sminkes vállalkozást hozott létre amivel megpróbált talpra állni, az azonban hamar becsődölt, ezért akkor sem tudtahelyre hozni az anyagi helyzetét. Laurna egyre szegényebb lett, később már a számlákat sem tudta fizetni, majd végül arra kényszerült, hogy élelmiszer adományokból éljen. Ekkor döntött úgy, hogy megváltoztatja az életét és kilép a sminkes szakmából. Két évvel ezelőtt elhatározta, hogy beleveti magát a szexiparba, ezért regisztrált az OnlyFans oldalára, ahol azóta rengeteg előfizetőt szerzett.

„Akkoriban volt egy sikertelen vállalkozásom. Pénzt kellett keresnem, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljek. és be tudjam fizetni a számláimat.” – meséli Laurna.

A szőke bombázó azt állítja, azért ennyire sikeres az OnlyFans-en, mert megcsináltatta a melleit, amiért oda vannak a férfiak, akiknek mindig szívesen mutogatja a tökéletes meztelen testét.

„Készítettem egy céllistát arról, hogy mit szeretnék elérni, és sikerült megcsináltatnom a mellplasztikát, amire mindig is vágytam!” – mondta Laurna, aki azt is elárulta, hogy imádja ezt a szakmát. Sokkal jobb érzi magát emiatt a bőrében, mint mikor sminkes volt. A nő ma már több ezer fontot keres havonta a meztelen képei és videói eladásával, emiatt elmesélte, hogy nagyon büszke magára és alig várja, hogy a pénzből amit eddig keresett nyaralni és utazgatni tudjon.