Íme a 31 éves anyuka, akitől még a legunalmasabb szülőértekezlet is élményszámba megy

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Neyleen Ashley egy lélegzetelállító anyuka. Tényleg ritka, hogy valaki a szülés után is ilyen jól nézzen ki. Nyilván ezért biztos meg is dolgozik és minden elismerésünk az övé.  Az jutotta eszünkbe, hogy minket is felnevelhetne. Főzhetne nekünk egy forró kakaót, mesélhetne nekünk, miközben a fejünket a keblére hajtjuk. Micsoda idill lenne. A viccet félretéve tényleg le a kalappal előtte.

A 31 éves kétgyerekes anyuka tipikusan azon anyák körébe tartozik, aki miatt szívesen mennek az apukák is szülői értekezletre. Nem lehet egyszerű a szemébe nézni, mert ha a kisugárzása nem lenne elég, akkor szembe néznek velünk hatalmasra nőtt ikrei. Nem az a visszafogott nő, a képei miatt le is tiltotta Őt a TicToc, de szerencséje az Instagram oldala virágzik, és hogy mire fel közel 2 millió követő azt most megtudod.