Hogy mit keres a nappaliban egy függőágy, azt ma Greta fogja megmutatni

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A hintaágy láttán mindig a szabadságérzet, a gondtalan pihenés jut eszünkbe. Milyen jó is megpihenni egy ilyen ágyban, két fa hűsítő árnyékában. A lengedező szél ringat minket álomra. Tökéletes idill. Ettől már csak egy jobb van, ha a gondtalan semmittevés közben egy cicus is csatlakozik hozzánk. Gréta azonban egy kicsit megcsavarja a dolgokat, ugyanis nála a nappaliban van a függőágy, így bármikor használhatja azt, ha esik, ha fúj.

Gréta kisugárzásával és magával ragadó mosolyával azonnal rabul ejtette a szívünk. Igen ezt az idillt most nagyon el tudnánk viselni és lenne ötletünk, hogy mire is használjuk a pihenésen kívül azt a függőágyat.