Megláttuk Nigora-t és azt a a leborult szivarvégét…

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

A férfiak egy része úgy van bekötve gyárilag, hogy szeretik ha ők hordják a nadrágot. Szeretik éreztetni, hogy ők irányítanak és, hogy ők a családfők a kapcsolatban. Ezért férfi a férfi. Azonban vannak olyan nő típusok, akiket képtelenség kenyérre kenni. Ők jól tudják mit akarnak, és ha kell ott ragadnak meg minket ahol a legjobban fáj. Nem engedik el, és úgy irányítanak ahogy akarnak. Mi meg kezesbárányok leszünk, szó szerint kenyérre kennek minket.

Ilyen nő, a mai kiszemeltünk is. Ő Nigora Gafurjanova, aki már egy rakás neves magazin címlapján szerepelt. Már a nézésétől megtorpantunk és beálltunk a sarokba.