A pöttyös az igazi, és Lily meglehetősen édes

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

A piros pöttyös az igazi, szól a rudi reklám szlogenje. A túró rudi mindig minden körülmények között lecsúszik, de most egy teljesen más fajta desszerttel készültek nekünk. Nemzetközi összehasonlításban bizony édesszájúak hírében állunk. Nem is tagadjuk, valóban szeretjük az édességet még akkor is képesek vagyunk lenyomni egy szelet tortát, ha már a főfogástól ki tudnánk durranni. Az más helyre megy. Most egy olyan finomságot hoztunk el nektek, amit még a cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatnak. Lily képeit látva már ránézésre azt mondjuk, hogy nagyon-nagyon édes, de a külső nem minden. Szeretnénk megkóstolni is.

[hana-code-insert name=’Szexneked’ /] [hana-code-insert name=’Rosszlanyok masszzs’ /] [hana-code-insert name=’Rosszlanyok masszzs’ /]