Egy ilyen tündéri szobafestőt azonnal alkalmaznánk

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Sokan azt gondolják, hogy mindenhez értenek, azonban vannak helyzetek amikor ésszerűbb a szakember segítségét kérni. Aki mostanában építkezik vagy felújít az bizony tudja, hogy mennyire nehéz megbízható és a munkájára igényes szakit találni. Ezért sokszor jobban jár az ember, ha magának csinálja meg a dolgokat. Ezúttal Kocsis Alexandra ragadott ecsetet és az Exatlonban látott dresszében csinosította házát.

„Ma ecsetet ragadtunk, és lefestettük a házunk egyik részét – hogy színben is stimmeljen, felvettem az Exatlonos versenynadrágom. Na meg persze azért is, mert lassan vége a játéknak és hajrá bajnokok!” – írta közösségi oldalára Szandi, aki két hónapon át versenyben volt, három sportolót ki is ejtett, de végül búcsúzott. Még a járvány eldurvulása előtt haza tudott repülni, utána 30 napra lezárták a Dominikai köztársaságot, a járatok jelentős részét törölték.

 

Azonban ha már a közösségi oldalán jártunk nem bírtuk ki, hogy a legjobb képeiből ne csináljunk nektek egy kis csokrot. Fogyasszátok szeretettel:

A galéria megnyitásához kattints a képre!