5 nyomós indokunk van, hogy miért nyelje le a csajod

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Van öt nyomos érvünk azzal kapcsolatban, hogy a csajod inkább nyelje le a spermát, minthogy az a lefolyóban végezze, vagy egy papírzsepiben.

1.- Tele van vitaminnal (C-vitamin, B12)

2.- Remek fehérje forrás

3.- Csordultig van ásványi anyaggal: úgymint kalcium, magnézium, foszfor, cink, nátrium, citromsav

4.- Gyógyhatása is ismert (migrén, nátha, influenza, gyulladásos betegségek, szklerózis, rák és hajhullás estén).

Ha pedig eddig nem győzted meg a párod arról, hogy ne köpje ki a spermád, itt az utolsó érvünk!

5.- Késlelteti az öregedést!
Frank Madeo és Tobias Eisenberg grazi kutatók nemrég kiderítették, hogy a spermidin a károsodott sejteket is segít megjavítani, ezzel pedig megfékezi az öregedés folyamatát. A sperma egyik összetevője feltartóztathatja a sejtek öregedését – fedezte fel a két osztrák kutató.

Nem csak egészséges a férfiak nedve, de már létezik egy ehhez kapcsolódó fogyási módszer is: a diéta lényege, hogy 30 napon keresztül semmi mást nem szabad fogyasztani, csak ondót. A magas fehérjetartalmú diéta szépséghibája többek között az, hogy maga az ötletgazda sem bírta 8 napnál tovább. És mi sem ajánljuk senkinek, hogy kizárólag spermán éljen, inkább olyan ez, mintegy természetes táplálékkiegészítő.

Ha finnyás vagy, kisebb mennyiségben a szója, a grapefruit és a gabonacsíra is tartalmaz spermidint. De a szerelem mégis csak a legszebb dolog, áldozz az oltárán!