A kedvenc szexpózod elárulja a személyiséged

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Melyik a kedvenced? Tudd meg, miről árulkodik a lepedőakrobatikád!

Ha te vagy alul

Azt jelenti, hogy szívesen adod át az irányítást – nemcsak az ágyban, hanem az élet egyéb területein is. Nem szeretsz megfeszülni az igyekezettől. Akkor érzed magad a legjobban, ha a dolgok nélküled változnak körülötted és nem kell beleszólnod. Jó eséllyel egészséges önbizalommal rendelkezel és határozott a fellépésed, mert nem érzed kellemetlenül magadat attól, ha éppen a másik irányít. Biztos tudatában vagy annak, hogy ettől még te vagy az úr a háznál. Erős az igazságérzeted és nem rejted véka alá a gondolataidat, de hagysz kibontakozni másokat is.

Összebújás ülve, háttal ül rajtad a lány

Ilyenkor a mellkasodhoz simul a háta, biztos alapokat nyújtva neki. Ha örömödet leled ebben a pozitúrában, az azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra és erős benned a birtoklási vágy. Kreatív vagy és nem veted meg az átlagtól eltérő dolgokat.

Szeretkezés ülve, szembefordulva ül rajtad a lány

Az összeolvadásnak ez a módja lehetővé teszi, hogy mélyen egymás szemébe nézzetek, és a kezetekkel bátran kényeztessétek a másikat. Ez arról árulkodik, hogy fontos számodra az érzelmi kötődés, és gyakran a szívedre hallgatsz az eszed helyett.

Kutyapóz

Ha kedvedre való a behatolás hátulról, azt jelenti, hogy szívesen teret adsz az ösztöneidnek, hallgatsz a megérzéseidre és nem fojtod el intuitív gondolataidat.

Oldalt fekve, hátsó behatolással

Időnként elbizonytalanodsz magadban, ezért különösen fontos számodra a környezetedből érkező visszajelzések és megerősítések folyamatossága. Ha ezt megkapod, szárnyakat kapsz, és semmi sem lehetetlen a számodra!

Misszionárius póz

Rendkívül fontosak számodra a klasszikus értékek, így a hűség és a közös, mély bizalom. Mindenképp valami rendkívüli dolognak kell történnie ahhoz, hogy félrelépj és megcsald a párod.

69-es testhelyzet

Nagyon fontos számodra a kiegyensúlyozottság, a kölcsönös bizalom, és törekszel arra, hogy mindenkit egyenrangú félként kezelj.

Szex állva

Nem riadsz vissza a komoly kihívásoktól sem, fogadat összeszorítva a maximum maximumát is kihozod magadból, hogy elérd azt, amit a fejedbe vettél.

A legjobb magyar szexvideókat pedig itt találod!