7 variáció a 69-es pózra, ami eddig lehet eszedbe sem jutott

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

A misszionárius után talán világszerte a legismertebb szexpóz a 69, és ez a hét variáció igazán magas szintre emeli az orális kényeztetést. Az oktatóvideókat a cikk végén találod! 😉

Klasszikus

Azért először is kezdjük a hagyományossal: a tradicionális 69-ben a nő van fölül, a férfi a hátán fekszik, a nő térde kb. a férfi arcánál.

Fordított 69

A 69 ugyebár fordítva is 69, tehát a cselekmény ugyanaz, viszont itt a férfi van fölül és a nő alul. Ez a verzió jóval vadabb és mocskosabb, mint az előző, ugyanis itt komoly mélytorok-tudományra lehet szüksége a hölgynek.

Oldalazó 69

Itt mindkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben. A póz előnye, hogy így könnyebben eléritek a másik intim részeit (ami bizonyos testalkatoknál problémás lehet az előző két póznál).

Ráhajoló 69

Habár a hölgytől elég jó has-, kar- és combizmokat igényel a sztori, a póz iszonyú szexi. Itt a férfi két kézen támaszkodva fekszik, a nő pedig gyakorlatilag az arcára ülve hajol fölé és a hímtagra.

Az álló 69

Hát ennek a póznak a legnagyobb előnye, hogy férfiként minimum istennek fogod érezni magad, ha meg tudod csinálni.

69 behatolással

Az orális kényeztetés (és az ujjaid) mellett ebben a pózban ajánljuk, hogy vess be egy szexjátékot is!

69 análisan

Ha szeretitek az anális játékokat, akkor kipróbálhatjátok, hogy a csikló és a pénisz helyett mindketten inkább egymás anális területeire koncentráltok.

Ha pedig elmerülnél a gyakorlati világban,

akkor ezeket a videókat ajánljuk!