Túl hamar elsülsz az ágyban? Itt van néhány tipp, hogy tovább bírd

Letiltottad a reklámokat?

Kérlek támogass minket azzal, hogy engedélyezed a reklámokat, vagy az Ad Blokkeredben hozzáadsz minket a kivételek listájához. Ne feledd, a Szexpresszót ingyen nézheted, de nem ingyen készül. Köszönjük!

Nagyon sokunkat foglalkoztat , hogyan tudnánk szex közben mindkettőnk élvezetét fokozni és meghosszabbítani. Változó lehet, hogy melyik fél jut előbb a csúcsra. Amennyiben a nő, azzal nincsen gond, de ha a férfi, akkor gyakran vége is a szexuális együttlétnek, bárhol is tartson a nő.

Kutatások bizonyítják, hogy közre játszik ebben a nedvesség mértéke. Praktikus lehet, ha nagyobb mennyiségű síkosítót kenünk a gumióvszerünkre az aktus előtt és ezzel együtt használjuk azt, ezzel meghosszíthatjuk a szexuális együttlétünk időtartamát.

Rengeteg fajta síkosító létezik, így a gumióvszert nem használó párok éppúgy feldobhatják vele a szexuális aktus. Még érzéstelenítős síkosító is kapható a boltokban.

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatát tesztelte. Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja stb.